WERK FILM AKADÉMIA (WFA) – HA FILMES AKARSZ LENNI

Nagyban zajlanak a jelentkezések és a leendő hallgatókkal való ismerkedő beszélgetések a WFA szeptembertől induló képzéseire!

 

Szinte nincs is olyan hazai filmes és tévés produkció, amelyben ne dolgozna végzett werkes. Mert nálunk már az első évben filmet készít mindenki! Az önkifejezésnél, a művészi ambíciónál is lényegesebb számunkra, hogy megtapasztald, a filmkészítés nem individuális megnyilvánulás, hanem csapatmunka, melyben mindenki megtalálhatja a maga nem is csak egy feladatát. 

 

288 órás, a filmszakma valamennyi fontos szegmensét átfogó képzéseinket eddig több mint 300-an végezték el. Ha 9 hónap után te is a nyilvánosság elé szeretnéd vinni a most talán még csak a gondolatban létező filmedet, gyere a Werkbe! A Werk Film Akadémián megtanulod, hogyan legyél sikeres vágó, producer, rendező, forgatókönyvíró, scripter!

Rendezés

Egyetértünk veled

A filmkészítés a világ egyik legizgalmasabb mestersége! Legtöbb mukaköre jóval kreatívabb és szabadabb, mint egy szokványos, nyolcórás állás. Sok tehetséges fiatal mégsem tudja, hogyan válthatna.

Kövesd az álmaidat...

...mert elérhetőek! Engedd meg, hogy segítsünk.

Tudjuk min mész keresztül

Ég benned az alkotás tüze, mégis falakba ütközöl. Nem tudod hogyan kerülj közel a tűzhöz, a filmezés világához. Ne hidd, hogy ebbe a szakmába születni kell! Igaz, kapcsolatok nélkül nehezen megy.

A Werk Film Akadémián egy munka mellett elvégezhető, gyakorlatorientált, két féléves képzést ajánlunk neked. Jelenleg ez az egyetlen módja annak, hogy akár már egy év múlva elméletben és gyakorlatban is felkészült, keresett filmesként dolgozhass!

KILENC HÓNAP MÚLVA BEMUTATOD SAJÁT KISJÁTÉKFILMED

A második félévben folyamatos mentorálás mellett stábban készítheted el első werkes kisjátékfilmedet, amelyet moziban, nagyközönség előtt, nyilvánosan mutatunk be.

VÁGÓSTÚDIÓNKBAN RENGETEG GYAKORLATOT SZERZEL

Megismerkedhetsz az Avid vágórendszerrel, megtanulod a filmes hang és a filmzene alapjait, a képalkotás szabályait

10-12 KISFILM GYÁRTÁSÁBAN VEHETSZ RÉSZT

Részt vehetsz más werkes stábok munkájában is vágóként, hangmesterként, színészként, producerként, scripterként, megtanulhatod, milyen egy stáb tagjaként dolgozni.

ÉPPEN FORGÓ PRODUKCIÓKAT

LÁTOGATHATSZ

Tanáraink rendszeresen visznek hallgatókat TV-s produkciókra és filmes forgatásokra, így élőben részese lehetsz a gyártási folyamatnak

A TANÁRAID A HAZAI FILMES VILÁG AKTÍV SZAKEMBEREI

Ferenczi Gábortól, Réz Andrástól, Harigttai Lászlótól és más keresett filmes személyiségektől tanulhatsz és lesheted el tőlük a filmkészítés alapjait

TŰZKÖZELBE KERÜLSZ, KAPCSOLATOKAT ÉPÍTHETSZ

Ismeretségeket köthetsz, a forgatásokon lehetőséged van találkozni a szakma nagyjaival

Miért érdemes hallgatni ránk?

✅ A nálunk végzett hallgatók többsége azonnal munkára talál a filmszakmában

✅ Több mint 12 év tapasztalatunk van a filmesek oktatásában

✅ Több mint 280 tanuló mutatta már be a Werkben készült filmjeit a képzésünk végén

✅ A hazai filmszakma számára a Werk minőségi branddé vált

✅ Szinte minden mai hazai produkció stábjában van végzett werkes

Egyik hallgatónk, mielőtt a képzésünkre jelentkezett, rendezvényeken készített amatőr videókat, melyeknek az utómunkáit is ő vállalta. Egyszer szembe jött vele egy olyan esküvői videó, mely annyira profin volt vágva, hogy szinte már egy komplett kisfilmnek tűnt. Abban a pillanatban tudta...

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now